Objavljena press fotografija Nokia Lumia 730 uređaja

Nokia Lumia 730 render

Nakon što su iz Kine procurile prve fotografije Nokia Lumia 730 uređaja, sada je kineski Baidu objavio i press fotografiju tog selficentričnog uređaja i nasljednika Lumije 720. Sada je vidljivo kako će i Lumia 730 doći osim u zelenoj i jarko narančastoj boji koja je dostupna i kod ranije predstavljenih Lumia 630 i 930.
Iako na prvim objavljenim fotografijama nije bilo vidljivo ima li uređaj fizičku tipku kamere, sada je sano vidljivo kako nema. Međutim, dobra je stvar što će uređaj imati ZEISS brendiranu kameru. Također nam fotografija otkriva kako će uređaj imati i Dual SIM izvedbu što je već prije potvrdio WPCentral blog.

Također je sada poznato da se Microsoft odlučio poznato da će Lumia 730 dobiti 1 GB RAM-a, 6,7 MP stražnju i 5 MP prednju kameru te četverojezgreni Snapdragon 400 procesor. Imati će i 8 GB interne memorije proširive s microSD karticama do 128 GB te  4,7 inčni 720p zaslon sa softverskim tipkama koje će se moći ukloniti i ponovno pozvati.

Za sada nije poznata težina uređaja no njegovo lijepo dizajnirano polikarbonatno kućište upućuje na to da bi mogao biti lagan. Lumia 730 će na tržište doći s WP8.1 Update1 softverom, a sudeći po objavljenoj press fotografiji, predstavljanje bi moglo uslijediti ubrzo

 

Via 1 / 2