Video: Nokia Lumia 830 za američkog operatera Verizon?!?

Nokia Lumia-830

TK Tech News nalazi se u veoma čudnoj situaciji. Naime, osim što su u posjedu videa na kojem je prikazana navodna Lumia 830 za američkog operatera Verizon, od Verizona su naručili taj uređaj koji bi im na kućni prag trebao stići za dva dana. Nije riječ o službenoj kupovini, već im uređaj dostavlja izvor u tom operateru. Inače, TK Tech News pouzdan je izvor po pitanju glasina na mobilnom tržištu, a najavili su dolazak mnogih Windows Phone uređaja u ponude američkih operatera do kraja godine.

YouTube

Navodna Lumia 830 za operatera Verizon trebala bi imati 4.5-inčni HD zaslon, podršku za LTE, podršku za MicroSD memorijsku karticu te 20.1MP kameru. TK Tech News navodi kako im je informacije dao izvor kojem Windows Phone nije jača strana te da je moguće da su specifikacije pogrešne. Više će znati kada/ako im uređaj stigne na kućnu adresu.

 

Lumia 830 pod kodnim imenom Tesla trebala bi se pojaviti i globalno i to sa 5-inčnim HD zaslonom, Snpadragon 400 procesorom te 20.1 MP kamerom. Krajem mjeseca trebala bi biti predstavljena zajedno s Lumijom 730, a usporedbu ta dva modela prema trenutno poznatim informacijama možete pogledati ovdje.

via: 1/2