Još jedan dokaz da će Microsoft izbaciti ‘phone’ iz imena „Windows Phone“ OS-a

my-go-gofone-windows-phone-06_story-620x330

Kao što smo već pisali ovaj tjedan da Microsoftovim u svojim planovima ima namjeru ukloniti Nokia logo sa svojih mobitela te staviti ime Microsoft evo još jednog dokaza koji nam prikazuje kako odlazi i “Phone” s imena Windows Phone OS-a. Kao što se vidi na naslovnom prikazu ostat će naziv samo “Windows”. Microsoft još nije javno objavio – ili čak priznao – da radi na tome, ali je vrlo važan dokaz toga prikazao Britanski proizvođač mobitela My Go objavivšii fotografiju svojeg prvog WP ili pak Windows OS smartfona.

Fotografija je objavljena na web stranici tvrtke s oznakom “povjerljivo”, odnosno samo za internu upotrebu, što znači da uređaj još nije spreman za javnu prezentaciju. Još nije jasno kada će uređaj biti pušten u prodaju ali vrlo je jasno da se to događa, te da je promjena imena platforme na vidiku.

Još samo da spomenem, stranica tvrtke My Go bi trebala biti uzor Microsoftu jer jasno i glasno naglašava sve karakteristike uređaja kao i platforme koju će uređaj pokretati/koristiti.

Via