Nokia Hrvatska: Lumia 730 Dual SIM, 735 i 830 u Hrvatsku stižu sredinom listopada

Lumia 730 i830 dolazi uskoroNokia Hrvatska poslala je dopis medijima oko novopredstavljenih Lumia uređaja. Osim kratko navedenih glavnih obilježja svakog uređaja, Nokia Hrvatska objavila je da će novi Lumia uređaji, Lumia 730 Dual SIM i 735 te Lumia 830, sredinom listopada (10. mjesec) biti dostupni u Hrvatskoj po pristupačnoj cijeni.

NOVI NOKIA LUMIA SMARTPHONI DONOSE IZVANREDNE TEHNIČKE ZNAČAJKE PO POVOLJNIJIM CIJENAMA

Najnovija verzija Windows Phone 8.1 operativnog sustava uz vrhunsku kameru

dolazi u 3 nova modela: Lumiji 730 Dual SIM, Lumiji 735 i Lumiji 830

Zagreb, 4. rujna 2014. – Microsoft je danas u Berlinu predstavio nove uzbudljive pametne telefone, Lumiju 730 Dual SIM, Lumiju 735 i Lumiju 830. Novi modeli spajaju poznate Microsoftove značajke kao što su Skype, Microsoft Office i Lumia Denim update koji donosi poboljšanja kamere i nove mogućnosti fotografiranja. Uz Lumijinu kameru fotografiranje je sada iznimno brzo i sve snimljene fotografije visoke rezolucije moguće je kasnije editirati i personalizirati.

Elegantna Lumija 830 tanak je i lagan model s inovativnim tehničkim značajkama kao što su PureView kamera s 10 megapiksela s Carl Zeiss optikom i optičkom stabilizacijom slike i videa. S čak 15 GB besplatnog prostora na  OneDriveu, korisnik može u svakom trenutku pristupiti svome sadržaju. IT fanove će posebno zaintrigirati mogućnost bežičnog napajanja i snimanja zvuka u 5.1 Dolby Digital formatu. Lumia 830 je novi flagship uređaj koji donosi najbolje od Lumije s najnovijim inovacijama Microsofta.

Lumia 730 Dual SIM i Lumia 735 idealne su za Skype i popularne selfije. S prednjom kamerom od 5 megapiksela i širokim kutem snimanja korisnici mogu sa svojim najdražima podijeliti još više sadržaja i razgovarati s više ljudi istovremeno. Windows Phone 8.1. donosi niz originalnih i zabavnih aplikacija dostupnih u Windows Phone trgovini.

Sva tri nova modela imaju mogućnost personalizacije zamjenom stražnje maske u atraktivnim bojama – posebno se ističu narančasta i zelena.

Za nove Lumijine modele bit će prvi put dostupan i Lumia Denim update koji kombinira najnoviji Windows Phone 8.1. update i jedinstvene značajke Lumijinih telefona te istodobno donosi brži i intuitivniji rad kamere za nezaboravne uspomene. Lumia Denim update bit će dostupan i za sve ostale Windows Phone 8 modele.

Nove Lumije idealne su za korisnike koji traže vrhunsku kvalitetu po povoljnim cijenama, a u Hrvatskoj se očekuju sredinom listopada.

 

Nove su se Lumije pojavile i na službenim stranicama Nokia Hrvatske.