Kroz urede FCC-a prošao Microsoftov nosivi bežični uređaj

microdick sat shield

Kroz urede američke agencije FCC je prošao nosivi bežični uređaj s podrškom za Bluetooth s potpisom Microsofta. Izgleda da ćemo uskoro zaista ugledati prvi Microsoftov pametni sat ili pak fitnes narukvicu kako su sugerirale nedavno objavljene glasine.Dokumenti FCC-a nisu mnogo otkrili o kakvom je uređaju riječ s obzirom da je Microsoft od njih zatražio da se unutar dokumenta ne objave skice uređaja. Ono što je dokument otkrio je da će uređaj doći u tri veličine, S, M i L, odnosno maloj, srednjoj i velikoj te da će mu baterija trajati 2 puna dana o čemu se već prije nagađalo no što nije bilo potvrđeno do sada.

Od Microsofta još nismo čuli ni riječi i ostaje nam samo čekati i vidjeti koliko bivši Nokijin Odjel za uređaje i usluge ima prste u tome i hoće li taj nosivi bežični uređaj biti brendiran s Lumia ili nekim drugim logom.

Moramo spomenuti da je Microsoft pametni sat možda premijerno prikazan u seriji Agents Of S.H.I.E.L.D. (naslovna fotografija) koja inače vrvi od WP uređaja. Naravno, ne možemo u to biti u potpunosti sigurni pa je najbolje pričekati službenu najavu.

 

Via