Microsoft i službeno najavio dolazak Lumije 830 i 730 DS u Hrvatsku

Lumia 730-Dual-SIM-hero1

Premda vam je to već poznato, Microsoft ili pak službeni zastupnik za Nokia Lumia uređaje u Hrvatskoj Mobis, nam je poslao i službenu najavu za Nokia Lumia 830 i Lumia 730 DS uređaje. Oba uređaja su od danas službeno dostupna u prodaji po cijeni od 3.499,00 kn za Lumiju 830 te 2.199,00 kn za Lumiju 730 DS. Pročitajte službenu najavu u nastavku.

NOVA SELFIE LUMIA 730 OD DANAS U PRODAJI

Lumia 730 Dual SIM i Lumia 830 predstavljene u Berlinu početkom rujna danas su stigle na hrvatsko tržište

Zagreb, 30. listopada 2014. – Od danas se na prodajnim mjestima nalaze novi uzbudljivi pametni telefoni iz Microsofta – Lumia 730 Dual SIM i Lumia 830. Redovito prateći trendove i potrebe korisnika, nove Lumije donose poboljšanja kamere te iznimno brzo fotografiranje uz visoku rezoluciju. Korisnici se mogu poigrati sa snimljenim fotografijama i kasnije ih dodatno editirati i personalizirati. Uređaji su dostupni u Mobis prodavaonicama u Heinzelovoj ulici i na Iblerovom trgu, na www.mobis.hr webshopu te kod maloprodajnih partnera diljem Hrvatske.

Lumia 730 Dual SIM idealna je za Skype i slikanje popularnih selfija. Prednja kamera od 5 megapiksela i široki kut snimanja omogućuje dijeljenje još više sadržaja i razgovor s više ljudi istovremeno. Podijelite život bez skrivanja! Action Center pruža nadzor nad svim obavijestima i omogućuje lakše praćenje aktivnosti na svim društvenim mrežama, a Snapdragon procesor omogućuje brzi rad uređaja. Cijena ovog modela je 2.199,00 kn.

Elegantna Lumia 830 s metalnim kućištem tanak je i lagan uređaj s kamerom od 10 megapiksela, Carl Zeiss optikom te optičkom stabilizacijom slike i videa. S čak 15 GB besplatnog prostora na  OneDriveu, korisnik može u svakom trenutku pristupiti svome sadržaju, sa svih uređaja. IT fanove će posebno zaintrigirati mogućnost bežičnog napajanja i snimanja zvuka u 5.1 Dolby Digital formatu. Njezina cijena je 3.499,00 kn, a dolazi u crnoj i bijeloj boji.

Ako vam je važno da vaš mobilni uređaj snima vrhunske fotografije te da bude cjenovno pristupačan, nove Lumia 730 DS i Lumia 830 idealne su za vas