Video: Kratak osvrt na Nokia Lumia 830 uređaj (NokiaPowerUser)

Lumia 830

Ekipa s NokiaPowerUser bloga je napravila malu recenziju, bolje rečeno predrecenziju nakon što su se družili s uređajem nekoliko dana. U članku su nabrojali nekoliko opcija koje su im se svidile na uređaju što se pretvorilo u podužiu listu. Nokia (Microsoft Mobile) je napravila (po onome što ja vidim) mnogo bolju stvar nego s Lumijom 820 koja je trebala biti jeftinija varijanta tadašnjeg top modela, Lumije 920. Lumia 830 je prekrcana opcijama ali je opet dovedena u budžetnu domenu prihvatljivu mnogima. Nazivaju je cjenovno prihvatljivim top modelom, a osim toga je i najtanja Lumia do sada.

Osim što dizajnom podsjeća na trenutni top model, Lumiju 930, ostale hardverske opcije joj također opravdavaju prije spomenutu titulu. Međutim, kako bi ostala u dosegu šire populacije Nokia joj je smanjila rezoluciju zaslona (720p) premda su sve ostale opcije ostale jednake (Glance, superosjetljivost, Gorilla 3 staklo, dvostruko tapkanje za buđenje zaslona), smanjila rezoluciju senzora kamere (10 MP) ali joj je ubacila optičku stabilizaciju i ZEISS leće, prednju kameru svela na 1 MP, ubacila slabiji Snapdragon 400 procesor i grafički Adreno 305 procesor ali joj je opet ostavila bežično punjenje, Motion Data opciju i tipku za kameru.

Ipak su naglasili da svi oni koji su željni jačih hardverskih performansi bi mogli biti zadovoljeni s Lumijom 930 ili pak Lumijom 1520.

Youtube

 

U nastavku pogledajte nekoliko demo videa snimljenih kamerom Lumije 830 u raznim uvjetima osvjetljenja. Također su usporedili video snimke testiranja optičke stabilizacije i povećanja s Nokijom 808 PureView.

 

 

 

 

 

 

Ima li zainteresiranih za ovaj uređaj?

Via 1 / 2