Glasine: Dolazi nam “Microsoft Xbox Music Locker”

Music_Locker

Iz Microsofta su izašle glasine da će uskoro ponuditi glazbenu uslugu naziva „Locker“ koja će omogućiti korisnicima spremanje i izravno slušanje glazbe iz OneDrive aplikacije (integracija Xbox Music i OneDrive) na svojim telefonima. Sada je dostupno još malo dokaza o možebitnom postojanju usluge.

Xbox_Music_Locker

Windows Phone korisnik „Damaster“ tvrdi da korisnici za spremanje svoje glazbe automatski dobiju dodatnih 20 GB za pohranu. Prema njemu, OneDrive već ima neku osnovnu podršku za Locker:

“Going to https://onedrive.live.com/?id=music today will automatically create a “Music” folder on your OneDrive – this will be where you place all your music files to add to your Xbox Music collection for playback across all your devices (Windows Phone 8.1, Windows 8.1 PC or tablet, Xbox, or on the web.)”

Klikom na link iznad dolazi se u vaš OneDrive i kod toga stvarno nastane nova mapa Glazba, (provjereno).

onedrive

Za sada još nema točnih podataka kada bi se ta usluga počela koristiti, no ima nekih naznaka da bi trebala krenuti od prosinca. Naravno i kako je to uvijek na kraju za ovo područje, ta usluga nažalost neće biti dostupna za nas, barem što se samog početka tiče. Prvi koji će imati tu sreću da to isprobaju su Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Kanada, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Portugal, Španjolska, Švedska, Švicarska, Velika Britanija i Sjedinjene Američke Države.

Izvor: WMPowerUser, Windows Central