Mobis u svoju ponudu uvrstio izvrstan Coloud Bang (Nokia MD-1C) zvučnik

coloud Bang

Mobis, službeni zastupnik Nokia ili pak Microsoft Lumia i ostalih Nokia uređaja, je u svoju ponudu uvrstio izvrsne male i praktične Coloud Bang zvučnike. Ovi zvučnici su proizašli iz suradnje Nokije i tvrtke Coloud te su dio službene dodatne opreme namijenjene uređajima srednjeg cjenovnog ranga. Službena oznaka im je MD-1C i u ponudi Mobisa je dostupan u  zelenoj boji. Cijena zvučnika iznosi vrlo pristupačnih 129,00 kn i vjerujte mi na riječ, vrijede svake kune. Bang ima ugrađenu bateriju koja će mu podariti životni vijek od 8 sati sviranja glazbe s vašeg uređaja na koji se spaja 3,5 mm jackom. Odlična stvar ovog zvučnika je što ga možete upariti s još jednim te tako dobiti još glasniji i kvalitetniji zvuk.

Coloud-Bang-MD-1C-hero-1

U nastavku pogledajte video raspakiranja Coloud Bang zvučnika, a ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se obratite putem komentara.

 

Zvučnik je sposoban reproducirati vrlo kvalitetan i glasan zvuk s odličnom definicijom dubčljih bass tonova. Osobno ga posjedujem i zaista ga se isplati uzeti kako bi oplemenili primjerice radni prostor s hitovima s MixRadija ili pak glazbom s vašeg mobilnog uređaja :).