Objavljene fotografije Microsoft Lumia uređaja oznake RM-1090

rm1090 1

Na kineskoj Weibo mreži su osvanule fotografije novog Microsoft Lumia uređaja oznake RM-1090 koji će prvi nositi Microsoft logo na sebi. Riječ je o uređaju srednje klase, odnosno srednjeg cjenovnog ranga koji bi se po prije objavljenim specifikacijama mogao svrstati negdje između Lumije 630 i Lumije 735. Uređaj ima klasični “Nokijin” fabula dizajn, oblog kućišta, odnosno po svemu sudeći izmjenjive vaske, koje podsjeća na Lumiju 630 ali i na Lumiju 530. Za razliku od Lumije 630, kamera Lumije RM-1090 ima LED bljeskalicu, dodana joj je i prednja kamera, ali i dalje nema dodijeljenu tipku kamere kao ni kapacitivne kontrolne tipke sprijeda.

rm1090 3 rm1090 2

Nadalje, vidimo da je microsoft dodao svoj logo na mjesto gdje je prije bio logo Nokije, a boja mu je ostala jednaka. Na stražnjoj strani je po sredini smješten također Microsoft logo s Windows kockama, odnosno prozorom. Na ovoj fotografiji je teško procijeniti boju, no izgleda da je standardna narančasta dobila malo crvenog pigmenta.

Izgleda da ćemo uskoro imati prvo predstavljanje Microsoft Lumia uređaja čiji se dizajn ne razlikuje mnogo od već viđenog i provjerenog dizajna na koji nas je Nokia naučila. Kako vam se dopada uređaj?

Via