Microsoft i #Line se dogovorili oko prodaje #MixRadio usluge

LINE-and-MixRadio_featLumia Conversations blog je objavio vijest da je Microsoft pronašao kupca za njegovu popularnu uslugu MixRadio.Tvrtka koja će kupiti MixRadio je pomalo neočekivano LINE. Inače, kako stoji u priopćenju, LINE jenajbrže rastuća aplikacija za slanje poruka (Messenger) te je ta usluga trenutno dostupna u 260 država. Evo što je izjavio Jyrki Rosenberg, voditelj MixRadio:

“We wanted MixRadio to continue to operate with a commitment to constant innovation and aspiration to deliver the best possible mobile-first experience to listeners. LINE share this vision and our passion for simple, personal and fun user experiences in every way”

Glavno sjedište MixRadio tima će i dalje ostati u Bristolu, odnosno u Velikoj Britaniji. Konačna primopredaja MixRadija bi se trebala zaključiti u prvim mjesecima 2015. godine. MixRadio će i dalje nastaviti isporučivati kvalitetnu uslugu i podršku  za sadašnje slušatelje ali i širiti uslugu na ostale države. Na žalost je MixRadio postao velika konkurencija Xbox Music usluzi koja je u direktnom vlasništvu Microsofta a ne pridošlica kao MixRadio. S obzirom na sve veću popularnost ove usluge, spin off je bio logičan smijer no izgleda da je Line vidio veće potencijale. Našim prijateljima želimo mnogi sreće u budućem poslovanju te da nastave širiti dobro raspoloženje. Line i MixRadio aplikacije preuzmite ispod.

Lumia Conversations

Line u WP trgovini

Line_Tag_1

MixRadio u WP trgovini

QR_Nokia_Mix_Radio