“Offline” pristup za OneDrive dolazi uskoro na Windows Phone?

onedrive-01Izgleda da nas u budućnosti na Windows Phone platformi očekuje jedna od dugo traženih mogućnosti, pristup svim datotekama OneDrive usluge “Offline”.Na to pitanje jednog od korisnika na OneDrive službenim stranicama odgovorio je Casey PenkProgram Manager u Microsoftu:

“I keep a lot of documents on OneDrive and on Windows i can select what to sync and to keep available offline. I would like to be able to do the same on Windows Phone so the documents/folders i care about would be available offline. Simple thing, but i dont see it available right now. Seems to be core part of the functionality on Windows app?”

Casey Penk:  “Thanks for the suggestion. We know offline access is important, and we intend to bring this feature to Windows Phone. We don’t have a specific timeline yet.”

Uglavnom, programer je najavio kako se radi na dovođenju ove opcije no još nije poznat vremenski okvir. Iako se još točno ne zna kada bi nas Microsoft usrećio, treba nas veseliti što će i ta mogućnost konačno stići na naše Lumia uređaje.

Windows Central, OneDrive;