Vjerovali ili ne, dostupna nova verzija Twitter aplikacije za WP uređaje

Twitter-update

Nakon poprilično dugo vremena Microsoft je u suradnji s Twitterom pustio nadogradnju službene Twitter aplikacije za WP uređaje. Sama nadogradnja nije donijela neke veće promjene što se tiče korisničkog sučelja, ali su promjene velike unutar same aplikacije. Nova verzija je vratila nestalu podršku za People Hub. Sada je ponovno moguće pratiti Twitter iz njega, komentirati te više nije potrebno nanovo postavljati korisnički račun s obzirom da je on integriran kao npr. račun e-pošte. Također je s novom verzijom omogućeno dijeljenje glazbe iz MixRadio aplikacije što nije bilo moguće do sada, a novost je i  povezanost sa galerijom gdje su sada vidljive sve na Twitteru objavljene slike.

Ova verzija aplikacije donosi i bolju povezanost s Cortana digitalnim asistentom te ju je moguće pokrenuti i koristiti glasovnom naredbom. Po pokretanju aplikacije, u gornjem dijelu ćete vidjeti liniju napretka koja vam prikazuje postotak sinkronizacije s People hubom, nakon čega ćete imati sve informacije iz aplikacije unutar huba.

Microsoft je uočio pogrešku s pokretanjem aplikacije na starijim verzijama WP8 platforme pa je potrebno ažurirati vaš uređaj na posljednju dostupnu nadogradnju, uključujući i PfD uređaje, kako bi je normalno koristili.

Twitter preuzmite ovdje.

twitter

Via