Here Maps za Android uređaje izgubile oznaku Beta s novom verzijom. Stižu i na iOs uskoro

MG_6113-blogfeatured

U cijeloj pomutnji oko izlaska Windows 10 Technical preview verzije za mobilne uređaje, propustili smo spomenuti da je HERE maps aplikacija za Android uređaje dobila novu verziju. Aplikacija je dobila i nekoliko noviteta, ali je i izgubila oznaku Beta iz naziva. 

Nova verzija donosi poboljšano pronalaženje novih ruta za putovanje, prikaz više informacija pri dodiru s prstom na određeno mjesto, 3D mape i unutrašnje karte određenih zgrada poput trgovačkih centara te znatno bolje grafičke prijelaze.

Here se pohvalio i sa 3 milijuna preuzimanja aplikacije na Google Play trgovini, a svi koji koriste Android uređaj s verzijom osa iznad 4.2 to mogu napraviti klikom na poveznicu.

HERE on Twitter

HERE for iOS is #AlmostHERE, & HERE for Android got a major update: * 3D venue maps * more… http://360he.re/1KNoSBx pic.twitter.com/FmxlELzS2W

Isto tako je Nokia na Twitter profilu najavila skorašnju dostupnost Here Maps aplikacije i za iOs uređaje čime će ti korisnici napokon spoznati što to znači imati najbolju navigaciju na mobilnom uređaju.

Via