Objavljene prve snimke zaslona Windows 10 os-a za mobilne uređaje

Windows-10-8.15

Ukoliko ste zaguljeni skeptik i niste vjerovali u Windows 10 nadogradnju, upravo su objavljene prve prave snimke zaslona što bi vam moglo vratiti povjerenje u Microsoft i čin puštanja nadogradnje za Insidere. Naravno, riječ je o posljednjoj verziji Windows 10 softvera za mobilne uređaje, oznake 8.15.12493.42, namijenjenoj Insider programu.

Vijest je objavio twitteraš Kiran Kanade koji je očito u vrlo uskom krugu Insideraša s obzirom da još nije poznat točan datum puštanja nove verzije softvera na testiranje.

https://twitter.com/s1z33/status/563266700007591936

Prikazana je stranica obavijesti o uspješnom instaliranju, akcijski centar za obavijesti s tri reda prečica te novi izbornik postavki s ikonama za određenu postavku.

 

 

Nadamo se da nećemo još dugo morati čekati na dolazak Insider verzije softvera. Za razliku od Preview programa gdje je softver bio u velikoj mjeri stabilan, izgleda da Insider program nudi nešto manje stabilnu inačicu softvera pa valja biti oprezan s njegovim postavljanjem na uređaj koji svakodnevno koristite. U najmanju ruku se treba pripremiti na moguće pogreške u radu uređaja. Isto imajte na umu kako bi mogli izgubiti garanciju ukoliko instalirate Windows 10 Insider softver, isto tako imajte na umu da će ovo biti jedini način za dobivanje novog softvera prije nego se on pojavi u službenoj verziji krajem ove godine.

Sve u svemu, dobro izbalansirajte sve opcije :).

 

Via