RM-1099 je nova super jeftina Microsoft Lumia? Poznate specifikacije

image

Izgleda da se Microsoft odlučio iskoristiti već prokušanu metodu Nokije i naštancati što više jeftinih modela kako bi pokrio bivše Asha tržište.

Vođeni tom pretpostavkom moguće je opravdati navode o još jednoj ultrajeftinoj Lumiji koja se nedavno pojavila pod kodom RM-1099 i prošla certificiranje u Indoneziji. NPU blog donosi i detalje oko hardverskih specifikacija uređaja koje poprilično podsjećaju na Microsoft Lumiju 435.
Evo što će uređaj pakirati ispod jos nepoznatog kućišta:

Zaslon: 4 inčni, 800 X 480

Radna memorija: 1 GB RAM

SIM: Dual-Sim

Procesor: dvojezgreni Snapdragon 200

Kamera: 2.2 MP – 3 MP, 864 x 480 video

Prednja kamera: VGA 0.3 MP FFC

Interna memorija: 8 GB

Ove specifikacije su podjednake onima kod Lumije 435, izuzev kamere koja ima samo 2MP kod već predstavljene Lumije. Ova nova kamera, veličine 3MP, bi mogla imati autofokus opciju osim ako Microsoft kojim čudom be odluči drugačije.
Sve u svemu, stiže nam očito još jedna Lumia, spremna za širenje na tržišta slabije kupovne moći. Ovo bi mogla biti jako dobra strategija s obzirom da će mnogi htjeti unaprijediti svoje Ashe i druge s40 uređaje kojima je budućnost zapečaćena, za sada.
Ali opet, zašto ne sniziti još malo cijenu Lumije 435 kako bi bila dostupnija svima… Više košta plasiranje novog uređaja nego spuštanje cijene dostupnog.

Hvala Milo na dojavi :).