Windows 10 za smartfone donosi opciju prozirnih pločica

Lumia-925-Win-10.1

Posljednjih dana, pred skorašnji (još nepoznat) datum puštanja Windows 10 nadogradnje je procurilo mnogo fotografija Nokia Lumia uređaja na kojima je postavljena nova verzija softvera. Vrlo znakovite su fotografije Nokia Lumije 925 s novom nadogradnjom jer su nam otkrile dvije stvari. Prva je da će vjerojatno svi prvi WP8 uređaji s dvojezgrenim Snapdragon S4 procesorom i 1 GB RAM-a dobiti novi softver, a druga je vezana uz opcije namještanja pločica. Naime, na naslovnoj fotografiji se vidi da će Windows 10 za smartfone podržavati i opciju potpuno prozirnih pločica uz polu prozirne i neprozirne. Na taj način će pozadinska fotografija doći najviše do izražaja i neće biti ometana pločicama aplikacija.

Također je objavljena i snimka akcijskog centra s više prečaca što je, iskreno, trebalo doći mnogo prije i doista povećava iskoristivost centra.

Lumia-925-Win-10.3

 

Naravno i ove fotografije su došle direkt iz Kine na čemu im neizmjerno hvala. Em nam proizvode sve živo i neživo, em nas opskrbljuju s novim fotografijama još nedovršenih proizvoda.

 

 

Via