Uskoro stiže nova nadogradnja za Microsoft Lumiju 535

535 touch copy

Microsoft je drugi put pokušao riješiti problem svoje prve Lumije 535 s osjetljivošću zaslona na dodir, no neuspješno. O tome smo već pisali i uočili kako Lumia 535 i dalje pati od nepreciznog uočavanja više dodirnih točaka na zaslonu što se može negativno odraziti prilikom korištenja određenih aplikacija. Premda je tipkanje dovedeno u koliko toliko pristojno stanje, jednostavno je nedoopustivo prodavati uređaj s pogreškom. Windows Central blog je saznao kako će Microsoft u narednom tjednu pustiti treću softversku nadogradnju za Lumiju 535 kojom će ponovno pokušati sanirati ili ublažiti problem zaslona.

“Please wait for the software update coming OTA in the next few days, install it and verify touch performance, ensure your screen is clean and moisture-free.”

Dok se na blogosferi vrti informacija kako je u hardverskoj seriji 5 zamijenjen kabel koji soaja zaslon i matičnu ploču, možda postoji softversko rješenje koje može učiniti hardversku seriju 3 donekle iskoristivom. Nadajmo se da će problem biti uklonjen.