Nova aplikacija PBZ banke “PBZ Wave2Pay” u WP trgovini

Pbz naslovna

Privredna banka Zagreb ne odustaje od inovacija i pružanja novih usluga u Hrvatskoj. Ovo je 5 aplikacija u zadnjih godinu dana i po tome je najinovatnija banka u Hrvatskoj. 

PBZ Wave2Pay mobilna aplikacija je uz Sticker karticu dio Visa Inspire Wave 2 Pay usluge po transakcijskom tekućem računu u kunama Privredne banke Zagreb. Sticker kartica služi za izvršavanje beskontaktnih platnih transakcija na prodajnim mjestima. Koristite aplikaciju kako bi mogli bolje upravljati svojom Sticker karticom. Putem PBZ Wave2Pay mobilne aplikacije imate potpunu kontrolu nad korištenjem Sticker kartice putem slijedećih funkcionalnosti:

• pregled stanja po transakcijskom tekućem računu u kunama po kojem je ugovorena usluga,
• uvid u platne transakcije izvršene Sticker karticom,
• aktivacija/deaktivacija Sticker kartice u bilo koje vrijeme.

Sa izdavanjem ove aplikacije PBZ  donosi i inovaciju koja bankarstvo podiže na najsuvremeniju razinu – beskontaktno plaćanje Virtualnom American Express® karticom integriranom u vaš mobitel. Trenutno sa tom uslugom mogu se koristiti jedino korisnici Android OS na svojim mobitelima, a nama je za nadati se da nećemo dugo čekati tu uslugu i na WP platformi. Više o samoj usluzi možete pročitati ovdje.

Mobitel-s-karticama

Apliakciju PBZ Wave2Pay možete preuzeti ovdje, ili skenirati QR kod ispod.

QR kod