Od sutra Windows 10 technical Preview ponovno dostupan za Lumiju 520

 

Lumia 520 naslovna

Svi vlasnici Nokia Lumia 520 uređaja koji su htjeli testirati nove Windowse 10 u Technical Preview verziji će to moći napraviti vjerojatno već sutra, tijekom popodneva. Windows 10 TP je bio povučen za Nokia Lumia 520 uređaje s obzirom da je uočena pogreška koja je rezultirala brickanjem uređaja prilikom vraćanja na Windows Phone 8.1 verziju os-a. Microsoft je uočio pogrešku koja se krila u sporijem pohranjivanju na flash memoriju što bi rezultiralo neprihvaćanjem WP8.1 verzije i konačnim blokiranjem uređaja. Windows Phone Recovery Tool program je nadograđen te će sutra novi Windowsi 10 biti ponovno dostupni za sve Lumije 520 kroz Windows Insider program.

Gabriel Aul on Twitter

@yogesharya2011 Yes we believe this is solved now with a change to WPRT and will offer again for 520s soon (likely late in the day tomorrow)

Također će od sutra nova verzija Windowsa za smartfone biti dostupna i za Lumiju 640. Sve u svemu, ne savjetujem instaliranje novih Windowsa 10 jer su trenutno puni raznig manjih pogrešaka i nisu za svakodnevnu upotrebu (što se može očekivati od Technical Preview verzije). Ukoliko ste skloni eksperimentiranju ili pak imate Lumiju 520 kao zamjenski uređaj, onda vas ne mogu spriječiti :).

 

Via