Stiže 5.7 inčni Lumia phablet srednje klase

phablet

Zahvaljujući indijskoj uvozničkoj tvrtki Zauba, potencijalno je potvrđeno skoro predstavljanje novog phablet uređaja. Već smo ranije pisali kako Microsoft planira predstaviti dva uređaja većih dimenzija zaslona, preciznije 5,7 inča. Jedan od tih bi trebao biti phablet visoke klase, što bi se vrlo lako moglo odnositi na Lumiju 940 XL, dok bi drugi najavljivani uređaj mogao pripadati srednjoj, odnosno gornjoj srednjoj klasi što bi se odnosilo na Lumiju 840 XL ili nešto manje vjerojatno na Lumiju 740 XL.

Podaci Addupleksa su također potvrdili postojanje uređaja s 5,7 inčnim zaslonom i oznakom RM-1085. Ovaj uređaj, s obzirom na 1080p rezoluciju zaslona bi vrlo lako mogao upasti u seriju 8XX.

 

Lumia-840

Sada je u podacima Zaube uočen uređaj dijagonale zaslona 5,7 inča koji bi trebao doći u Sigle I Dual SIM izvedbama. Uzimajući u obzir podršku za dvostruku SIM karticu, kao i navedenu cijenu na stranicama, vrlo je vjerojatno riječ o phabletu srednje klase, odnosno Lumiji 840 XL.

Ukoliko se nagađanja pokažu istinitima, ovo će biti prvi slučaj dovođenja podršle za Dual SIM u višu klasu što i nije tako loš potez s obzirom da poslovnjacima nerijetko treba više SIM kartica.

Via