Želite nekog poružniti, postarati, podebljati – evo aplikacija sa kojima vam je uspjeh zagarantiran

fatbooth

U Windows Phone trgovini pojavile su se aplikacije sa kojima se možete poigrati sa svojim najbližima i prema vašem ukusu napraviti od njih debeljuce, starce/starice ili bradata čudovišta. Želite li znati kako bi izgledali sa 20, 50 ili 100 kilograma više, ili možda sa bradom ili kojom godinom više sada vam se pruža prilika da to i isprobate sa tri vrlo dobre aplikacije a rezultati bi vas mogli stvarno nasmijati ali i iznenaditi. Svaku aplikaciju možete koristiti zasebno ali i sve tri zajedno uz dodavanje zvučnih efekata.

Sa aplikacijom Fatify – Get Fat osim dodavanje 10, 50, 100, 200 ili 300kg težine na sve to možete dodati i zvučne efekte (cmakanje, podrigivanje, prdež, treptaj, kihanje, i još mnogo toga) od toga napraviti video zapis i podijeliti ga.

Aplikacija Beardify – Grow a Beard služi za dodavanje brade ili brkova, pa ako želite vidjeti kako vam stoji brk ili brada a sve to u realnom vremenu evo prilike.

Oldify – Face your Old Age je aplikacija uz koju možete saznati kako čete izgledati za 20, 40, 60, 80 ili 99 godina, ovisno koju godinu ste dodali. Treba samo skrenuti pozornost da se ova aplikacija plaća 8 kuna dok su druge dvije potpuno besplatne. 

Slika1 Slika2 Slika3

Fatify – Get Fat u WP trgovini

qr debeli

 

Beardify – Grow a Beard u WP trgovini

qr brada

 

Oldify – Face your Old Age u WP trgovini (8 kuna)

qr stari