Video: #HERE predstavio javnu beta verziju aplikacije za Android uređaje

pic1

 

HERE je danas službeno najavio javnu beta verziju svoje aplikacije za Android uređaje. U beta verziji će biti plasirane sve nove ideje koje će korisnici Android uređaja moći testirati i potom ostaviti povratnu informaciju o nekoj opciji ili pak prijaviti nekakvu pogrešku.  Aplikacija u beta verziji će zamijeniti službenu stabilnu verziju aplikacije pa je moguće da aplikacija zahvaljujući nekim novim još ne testiranim opcijama zašteka u radu.

Here je objavio i službeni video u kojem promovira jednu od novih opcija koje će unutar beta programa stizati na mjesečnoj osnovi. Novost je pojavljivanje brzog izbornika koji uz ugodnu animaciju prikazuje 4 opcije; brze informacije o lokacij, dijeljenje lokacje putem emaila ili društvenim mrežama, potom pronalaženje rute te direktno uključivanje glasovne navigacije.

 

 

Evo kako možete postati beta tester i slati povratne informacije o proizvodu:

1. Registrirati se na HERE Beta Programe Google grupu

2. Posjetiti link i kliknuti na Become a tester

3. Otvoriti trgovinu i preuzeti HERE aplikaciju ili njenu beta nadogradnju

4. Koristiti aplikaciju i javljati mišljenje na beta@here.com

 

Aplikacija u beta verziji je trenutno dostupna samo na engleskom jeziku. Iz beta verzije je moguće izaći ponovnim instaliranjem aplikacije iz Google Play trgovine.

I ovoga puta su se osjetili zapostavljenim korisnici HERE aplikacija na WP platformi gdje beta program nije nikada postojao i aplikacija nije doživjela veću preobrazbu korisničkog sučelja već duže vrijeme. Možda HERE idjel zna mnogo više od svih u kojem smijeru ide Windiws Phone platforma i Microsoft. Medutim, valja spomenuti kako aplikacija na WP uređajima radi izvrsno te je za sada ne treba dirati.

 

Via

 

Tags:,