Joe Belfiore prilikom prezentacije možda pokazao novi Windows telefon. Malo o Continuum opciji

naslov cont

Svima nama dobro poznati Joe Belfiore je na svom Twitter profilu objašnjavao kako radi Continuum opcija na telefonu o kojoj smo prije pisali, a koja omogućava korisniku da priključi svoj telefon na bilo koji zaslon koji podržava Bluetooth ili Miracast streaming ali i žičnim putem preko USB kabla. Sve to možda i ne bi bilo toliko zanimljivo da prilikom objašnjavanja rukom nije prekrio vrh zaslona mobitela na kojim je izvodio prezentaciju.

continuum-sample

Naravno da su odmah uslijedila pitanja o čemu se tu radi pa je kasnije i odgovorio da se radi o prototipnom uređaju za inženjere ali nas možda tom izjavom želio samo zavarati. Možda nam je otkrio novi Windows (Phone) uređaj, eventualnog nasljednika Lumije 930.

Screenshot 2015-07-31 08.19.32 Screenshot 2015-07-31 08.20.35

Možda Belfiore drži prekriven dio zaslona telefona da se ne vidi neki dio od mogućeg najavljenog novog uređaja koji bi trebao za opciju Windows Hello trebao imati tri zasebne kamere nadam se da ćemo saznati uskoro. Možda je prekrio i Surface logo?

Uglavnom, ono što je Joe htio ovom prezentacijom ustvari reći je da će za potrebe Continuuma određeni uređaji trebati hardversku komponentu za spajanje na velike zaslone, dok će noviji uređaji imati opciju direktnog spajanja. također je poznato da će Continuum raditi preko Miracasta i Bluetooth veze ali je za spajanje ipak potreban novi hardver koji će se naći u novim top Lumia modelima.

WMPowerUser