Microsoft (Mobile) će predstaviti četiri nova uređaja dodatne opreme!

valora-accessories-treasure-tag

Paralelno s predstavljanjem Lumia uređaja, Nokia bi plasirala i službenu dodatnu opremu. Izgleda da će Microsoft (Mobile) slijediti tu ustaljenu praksu kako prenosi MicrosoftInsider.es. Microsoft sprema predstaviti četiri nova uređaja iz klase dodatne opreme te su poznata njihova kodna imena.

 

Nuevos-Accesorios-de-Microsoft

 

Prvi uređaj  koji se spominje je Valora, odnosno nova verzija Nokia Treasure Tag uređaja kojeg smo već upoznali jer je uređaj prošao testiranje FFC agencije. Novi Treasure Tag će imati jednu novu opciju povrh ostalih, Motion Guard koja će ukazati korisniku da se Treasure tag pomaknu uz uobičajeno alarmiranje kada se udaljite od njega.

Murano je vjerojatno nasljednik Miracast hardvera (HD-10) za bežični prijenos slike sa uređaja na televizor/monitor, dok je Ivaana/ Livana nasljednik Nokia MD-12 bežičnog zvučnika.

Munchkin je nešto što bi nas moglo najviše zanimati. Prema MicrosoftInsider.es blogu to je hardver potreban za opciju Continuu. Prema slici uređaj ima konektore putem kojih bi se mobilni uređaj spajao te bi iz uređaja išao kabel direktno na zaslon. Za sada nije poznata cijena uređaja, ali će vjerojatno biti predstavljen kada i nove top Lumije.

Hvala Idijotu na dojavi :).

 

Via