Microsoft preimenovao Connects Community u “Lumia Voices”

Lumia-Voices

 

Microsoft je nastavio sa preimenovanjem svojih servisa, odnosno bivših Nokijinih. Nekadašnji Nokia Connects, dosadašnji Connects Community preimenovan je u Lumia Voices. Servis će kao i prije služiti u povezivanju korisnika Lumia uređaja, širenju uređaja i Windows (Phone) platforme, testiranju i upoznavanju potencijalnih korisnika kroz slanje uređaja ali i korištenje mišljenja zajednice kako bi se oblikovali budući proizvodi.

“We really wanted a name that stood for what the program is truly about, which is the voice and spirit of our community. For us the program is about getting the devices into the hands of people who have stories to tell, and supporting those stories through the technology we can provide.”

Što se svega ovoga tiče riječ je za sada samo o promjeni imena dok su zaposlenici ostali isti. Možda je pomalo ironično preimenovati Connects u Voices s obzirom da je glas Lumia korisnika doslovno glasić u odnosu na ostale platforme. Nadam se da će naslijeđeni duh povezivanja ostati i dalje. Ekipi Connects-a, sada Lumia Voice usluge možemo samo biti zahvalni na podršci koju nam pružaju za razliku od službenih kanala u Hrvatskoj.

 

Connects on Twitter

Hello there! We are now @LumiaVoices – you can read all about it here http://lumia.ms/lumiavoices pic.twitter.com/bEuaWi3Lej

Windows Central

Hvala Goranu na dojavi. 😉