Glasine: Lumia 950XL stiže s 200 eura vrijednom dodatnom opremom

cityman-talkman

Windows Phone blog SmartphoneFrance.info objavio je kako nadolazeći Lumia flagship dolazi s 200 eura vrijednom dodatnom opremom, ali i visokom cijenom. Prema njihovim informacijama, Lumia 950 i Lumia 950 XL bit će predstavljene 6. listopada (10. mjesec), a u prodaju će krenuti 28. listopada. Cijena Lumije 950 XL bit će visoka, ali ne viša od cijene iPhonea 6s.

Zanimljivo se čini tih 200 eura dodatne opreme za koje još nije poznato hoća li dolaziti u pakiranju sa uređajem ili putem kupona, te naravno upitna je dostupnost te opreme za sve regije u kojima će se uređaj prodavati. Osobno smatram da bi puno bolji pristup bio dodatnu opremu upakirati zajedno s uređajem – jest da bi tada pakiranje imalo nezavidne dimenzije, ali ako se prisjetimo da su i prije uređaji dolazili u velikim pakiranjima s hrpom dodatne opreme to i ne bi trebao biti neki problem. Štoviše, Microsoft bi time mogao postaviti novi (stari) trend.

Od dodatne opreme koja bi se mogla nalaziti u tom paketu vrijednom 200 eura može od poznate opreme biti bežični punjači, slušalice ili bežični zvučnici, ali moguće je da će Lumia 950 XL dolaziti s priključkom za Continuum ili novim Treasure Tagom.

Na izgled uređaja, anonimni izvor francuskom je blogu dojavio da uređaj ostavlja premium dojam u ruci, iako se ne koriste materijali koji su danas u industriji na glasu kao premium.

via