Acer: Jade Primo dolazi s Diplay Dock-om, mišom i tipkovnicom

Screenshot-19-1024x576

Već smo pisali da je Acer izjavio na IFA sajmu u Berlinu da će zbaciti novi flagship uređaj sa Windows 10 Mobile naziva Jade Primo koji će podržavati i Continuum opciju. Bile su neke priče da će uz svoj uređaj dostavljati i Display Dock, tipkovnicu i miš, a sada je tu priču i potvrdio na svojoj Twitter stranici.

2015-10-12

Jade Primo uređaj ima 5,5-inčni Super AMOLED zaslon s rezolucijom od 1920 do 1080 piksela. Tu je i  Qualcomm Snapdragon 808 procesor te 3GB RAM-a. Stražnja kamera je od 21MP s dvostrukom LED bljeskalicom, i 8MP prednja kamera. Kako se očekuje da će sam uređaj biti jeftiniji od Lumia 950 i 950 XL a dolazi sa “punim paketom” izgleda da je Microsoft dobio stvarno opasnog konkurenta.

acer-jade-primo-continuum

Screenshot-108

Istina, ova vijest nema mnogo veze s Nokijom, niti nasljeđem Nokije, ali nam pokazuje kako se može obradovati krajnje kupce s dodatnim stvarima kada za to postoji volja. Acer je prepoznao važnost svojevrsnog udvaranja potencijalnim kupcima a u prvom redu mi ovdje sve izgleda na navlačenje već postojeće baze korisnika Acer računala na Windowsima. Continuum je svojevrsni produžetak Windowsa i nastavak zamjene Laptopa/tableta pa će se vjerojatno naći koji extra kupac zahvaljujući ovakvoj ponudi. Ukoliko bi Microsoft radio isto za svoje Lumije, njihov tržišni udio bi bio veći od 3.5 % globalno.

WMPoweruser/Twitter