Dostupna ažuriranja aplikacija Twitter, Pošta i Kalendar i Facebook Beta u Windows 10 trgovini

naslov-trgovina-w10

Dostupna su nova ažuriranja nekih aplikacija u Windows 10 trgovini a radi se o aplikacijama Twitter, Pošta i Kalendar te Facebook Beta. Aplikacija Twitter koja je inače i univerzalna ovim ažuriranjem nije dobila ništa novo osim identičnih postavki koje korisnik već ima na web stranici.

Twitter u Windows trgovini

or kod Twitter

Aplikacija Pošta i Kalendar skoro svakodnevno dobiva po neko ažuriranje. Današnje ažuriranje donosi poboljšanja ali i novi sedmodnevni prikaz u kalendaru koji izgleda kao na WP8.1. Postavke aplikacije se također sada prilagođavaju temi telefona, odnosno ako je odabrana crna onda će postavke biti tamne tj. siva pozadina sa bijelim slovima i obrnuto ako je odabrana bijela tema na telefonu.

calendar-week-view[2]

Pošta i Kalendar u Windows trgovini

qr kod pošta i kalendar

Ažuriranje za Facebok Beta aplikaciju donosi nekoliko novih opcija od kojih je jedna dosta zanimljiva a odnosi se na početak pisanja posta na jednom i nastavak na drugom uređaju. U prvom redu se misli na povezanost aplikacija Windows 10 mobilne verzije te aplikacije za računalo. Facebook Beta aplikacija također sada ima novi izgled koji je prilagođen izgledu aplikacija Windowsa 10.

  • Novi vizualni izgled
  • Sada se mogu vidjeti naljepnice u komentarima
  • Nove animacije kod otvaranja i zatvaranja slika
  • Podrška za interaktivne obavijesti na stranici
  • Nove postavke

facebook-beta-version10-screenshots_thumb

Facebook Beta u Windows trgovini

Slika1