Raspakiranje i kratak pregled: Mozo kožni poklopac za Microsoft Lumiju 950

2015-11-24

Sada kada je napokon počela distribucija Lumije 950 ali trenutno nažalost samo u SAD-u polako su počele stizati fotografije napravljene kamerom Lumije 950, uspoređivati kamere sa ostalim kamerama a došlo je i vrijeme za dodatnu opremu za sam uređaj.

Kako je Microsoft odustao od službene dodatne opreme, uglavnom se misli na zaštitne poklopce, tu je prvenstveno uletio Finski proizvođač MOZO kao službeni partner Microsofta o čemu smo vas i obavijestili. “D Falcon” je na svom You Tube kanalu predstavio Mozo stražnji kožnati poklopac (zaštitni poklopci dolaze sa metalnim okvirom i kožom u više boja (crna, bijela, crvena, smeđa), a ono što je najbolje ako imate punjač za bežično punjenje masku ne trebate mijenjati jer dolazi s ugrađenom ovojnicom za bežično punjenje. Cijena tih zaštitnih poklopaca je od 47,99 €/366 kn pa sve do 59,99 €/458 kn).

Nažalost nakon pregledavanja videozapisa ono što je barem meni trebalo biti najzanimljivije (a to je zamjena stražnjeg poklopca) nije bilo pokazano . Što vi mislite, da li bi vi vašoj Lumiji 950 ili 950 XL zamijenili stražnji dio poklopca sa ovakvom zamjenom?

Hvala Spahi na dojavi. 😉