Želite znati kada će Lumije 950/950XL doći u Hrvatsku? Samo nebo zna…

2015-11-12 (1)

Svi smo znatiželjni i jedva čekamo konačno ugledati predugo izostale top Lumije 950/950XL na našem tržištu. U, posljednje vrijeme je žudnja još viša kada vidimo situaciju u državama tako nam daleke zapadne Europe.

Skoro u svim europskim državama gdje Microsoft ima svoje Internet trgovine otvorene su prednarudžbe za vrhunske Lumije, a u nekima su određeni teleoperateri učinili isto (sa ponekim besplatnim gadgetom uključenim u ponudu) pa se postavlja pitanje kakvo je stanje kod nas? Zahvaljujući našem vrijednom korisniku vrlo zanimljivog naziva Idijot saznali smo i mi kakva je situacija sa dolaskom Lumija u Hrvatsku i kod naših teleoperatera. Možete zamisliti koje je odgovore na to i dobio. Odgovor od Mobisa, inače nekada službenog sada ovlaštenog uvoznika bio je slijedeći – početkom 12 mjeseca! To i baka na tržnici zna.

original

Odgovor od T-HT-a kao i uvijek u zadnjih nekoliko godina, nemamo uređaj pratite našu stranicu ali ako želite možete postati pretplatnik za električnu energiju (struju) – živjeli. TELE 2 nije još odgovorio pitanje da li hoće (zabavljeni su guljenjem kože ovcama), a od VIP-a odgovor je da će provjeriti sa nabavom i javiti. Nažalost, drugo niti ne možemo očekivati od njih jer takva je situacija učestala posljednjih nekoliko godina pa se onda ne trebamo ni čuditi udjelu WP platforme u Hrvatskoj i šire.

Možda je red dopuniti odgovor iz naslova, da kod nas ni nebo nije sigurno u to :).

 

Hvala Idijotu na upitima i dojavi. 😉