Dostupni novi, realni prikazi uređaja Microsoft Lumia 850!?

Microsoft-Lumia-850-Dimensions

Nedavno smo prenijeli glasine vezane uz navodnu Microsoft Lumiju 850 uz koje su stigli i prvi grafički renderi. Sada je NPU blog prenio puno realnije slike na kojima je prototipni uređaj iz Kine i koji poprilično nalikuje na prvotne rendere navodne Lumije 850.microsoft-lumia-850-leaks-in-live-pictures-shows-iris-scanner-or-front-led-flash-497281-2

Fotografije su malo slabije kvalitete kako bi se očito sakrili određeni detalji poput kodova uređaja i slično, pa uvijek postoji vjerojatnost kako je riječ o vrlo dobrom photoshopu.
microsoft-lumia-850-leaks-in-live-pictures-shows-iris-scanner-or-front-led-flash-497281-3

Uz ove fotografije stigle su i nove specifikacije koje su pomalo drugačije od prvotnih. Po novome, navodno buduća Lumija 850 trebala bi imati 5,7 inčni zaslon Full HD razlučivosti popraćen Clear Black polarizirajućim filterom a ispod njega će se navodno kriti Snapdragon 617 procesor (prije se govorilo o 5 inčnom zaslonom HD razlučivosti te Snapdragon 410 procesoru). U gornjem desnom kutu može se primjetiti prednja LED bljeskalica ili eventualno skener rožnice. Dizajn, unatoč linijama preuzetim s Lumije 640 XL poprilično nalikuje na nešto što bi Nokia u budućnosti predstavila pa je vjerojatno riječ o još jednom uređaju izvađenom iz škafetina. Mogli su sličan dizajn upotrijebiti i za Lumije serije 9, što bi vjerujem zadovoljilo mnoge. Možebitna Lumija 850 (nadimka Honjo) trebala bi biti dostupna u prvoj polovici 2016 što bi eventualno značilo i skoro predstavljanje.

NPU