Video: Michael Fisher poprilično pokudio Lumiju 950XL u svojoj recenziji!

fisher recenzija

Jedan od ponajboljih Youtube i općenito ponajboljih recenzenata koji je u stanju sklopiti vrlo objektivnu recenziju, recenzirao je Lumiju 950 XL, odnosno Microsoftovo nastojanje slanja Lumije 1520 u povijest. Michael Fisher, ili na twitteru još poznat kao @captain2phones je objavio video recenziju Lumije 950 XL u kojoj je rekao izričito NE kupovini ovog uređaja. Da stvar bude gora/bolja, Michael je inače fan WP platforme. Doduše, osobno mislim da je veći fan Nokije nego li Microsofta no činjenica da konstantno koristi WP (Lumia) uređaje dovoljno govori o mogućnosti njegovog objektivnog promišljanja na temu.

Naveo je njene kvalitete, odnosno odličan zaslon i vrhunsku kameru sa softverskim detaljima poput Continuum opcije i Windows Hello načina otključavanja uređaja, ali je naveo i nekoliko velikih nedostataka koji su ga nagnali na konačni sud o uređaju. Naime, on dijeli moje mišljenje kako Lumiji 950 XL nedostaje onaj premium dizajn dostojan top modela i da djeluje jeftino. Pokudio je i izradu stražnje maske uređaja, a najviše se razočarao u os koji djeluje nedovršeno te je prepun bugova kojima nije mjesto u konačnom proizvodu koji je dostupan krajnjim korisnicima. Pogotovo mu u korist ne ide pomalo visoka cijena.

 

Nope! Michaelova negativna recenzija definitivno nije dobra reklama s obzirom da mu popriličan broj ljudi vjeruje (ja isto premda uvijek volim sam prosuditi) rekao je kako Microsoft može dosta stvari popraviti softverom, ali do tada je ovaj uređaj klasificiran kao nope.

Nope-Meme-04

Hvala Mislavu na dojavi 🙂