#Garmin i #Fitbit neće podržavati sve Windows (Phone) uređaje

garmin-devices

Ukoliko ste rekreativac i pratite ovaj blog, ili ga pak ne pratite ali posjedujete Lumia i druge Windows (Phone) uređaje onda bi vas vijest mogla zanimati. Prvenstveno je bitno da ste rekreativan, osim ako ne volite nositi svakodnevno satove namjenjene rekreaciji. U svakom slučaju, tvrtke Fitbit i Garmin su objavile liste WP uređaja koji će biti kompatibilni s njihovim uređajima. Grmin je predstavio aplikaciju za Windowse 10 ali isto tako je popisao WP uređaje koji će biti kompatibilni s njegovim nosivim narukvicama i satovima.

Garmin i wp-win10

Ukoliko vaš uređaj nije na listi, ne mora značiti da se neće pojaviti u budućnosti no definitivno budite oprezni prilikom kupnje Garmin narukvica. Više o trenutnoj podršci Windows (Phone) uređaja saznajte na stranicama Garmina.

 

nexus2cee_FitbitBlaze

Fitbit je nedavno predstavio svoj sat Blaze, a to bi vas moglo veseliti jer je fitbit sat jedan od rijetkih koji je kompatibilan s Windows Phone uređajima. Međutim, novi Blaze neće biti kompatibilan sa svim uređajima što je objavio zaposlenik Fitbita. Naravno, ne znači da u budućnosti taj pametni sat za rekreaciju neće dobiti mogućnost spajanja s većinom ili pak svim WP uređajima. Trenutno je problem u nemogućnosti prikazivanja obavijesti o propuštenim pozivima/porukama na satu jer Microsoft iz nekog razloga ne želi dati pristup GATT serveru koji je za to potreban. Nadam se da će Microsoft radi svojih korisnika ali i udjela platforme omogućiti sve što je potrebno fitbitu kako bi stvari normalno funkcionirale.

mail fitbit

 

Microsoft, brz i efikasan uvijek u korist konzumenata njegovih smartfona :). Barem aplikacija za fitbit nije u beta fazi.

 

Izvor 1 / 2

Hvala dxdy na dojavi 🙂