Vipnet nudi osiguranje mobilnih uređaja od oštećenja ili uništenja

lumia-1520-display-camera-crack

Vipnet nudi opciju osiguranja mobilnih uređaja od oštećenja i uništenja ili kvarova koji nisu pokriveni tvorničkim jamstvom (??). Sličnu takvu opciju koju je uveo prije nekoliko godina ima i Hrvatski Telekom.

Osigurati se mogu samo novi uređaji prilikom kupnje i to uz potpisivanje pretplatničkog ugovora na dvije godine. Privatni korisnici mogu osigurati jedan, a poslovni do 20 uređaja. Premija osiguranja se plaća unutar mjesečnog računa, dok su za procjenu štete i popravak zaduženi ovlašteni serviseri. Ispod pogledajte cjenik sa maloprodajnom cijenom uređaja te mjesečnom naknadom za osiguranje od Vipneta i Hrvatskog Telekoma.

2016-01-11 (1)

Hrvatski Telekom prema samoj ponudi nudi malo bolje opcije (otuđenja uslijed provalne krađe ili razbojstva te kvarova mobilnog uređaja koji nastanu nakon isteka jamstvenog roka) kao i niže cijene osiguranja uređaja.

2016-01-11 (2)

Koja su vaša razmišljanja o ovome, isplati li se osigurati uređaj i dati između 1000 i 1500 kuna za mobilne uređaje do 1200 kuna ili više ovisno o opciji osiguranja?

Vipnet

Hrvatski Telekom

 

Hvala dxdy na dojavi. 😉