Microsoft sa novim Buildom 14295 omogućio povezivanje Xbox kontakata sa aplikacijom Osobe

Lumia-640XL-y-Lumia-830

Značajka koja je nekad na sada već prastarom Windows Phone 7 OS-u bila normalna, riječ je o integraciji kontakata sa društvenih mreža (Facebook, Windows Live, Twitter, LinkedIn) pomoću aplikacije Osobe i koju je Microsoft ukinuo na Windows Phone 8.1, se pomalo vraća.

Kako piše Windows Central blog, Microsoft je sa novim Redstone Buildom 14295 omogućio integraciju Xbox kontakata sa aplikacijom Osobe, ali trenutno opcija nije u funkciji. Po onome što je vidljivo na prikazu ispod za sada će ova integracija omogućivati samo slanje poruka putem aplikacije Skype, putem SMS-a ili na drugi Xbox račun.

People-App-Xbox-Integration

Kade će Microsoft omogućiti ako uopće omogući integraciju za Facebook, Twitter, Instagram i ostale društvene mreže kroz aplikaciju Osobe za sada se još ne zna. Bilo bi lijepo za vidjeti da nam za pregledavanja komentara, slika ili odgovora na neki komentar neće trebati otvaranje silnih aplikacija nego ćemo to moći učiniti samo preko jedne i to Osobe aplikacije kao što smo mogli davno na Windows Phone 7 OS-u. Kakvo je vaše mišljenje o ovome, naravno ako ste aktivni na društvenim mrežama.

Windows Central