Facebook predstavio nove Windows 10 aplikacije za Facebook, Instagram i Messenger

Facebook-for-Windows-Phone-8-Gets-Updated

Facebook je danas konačno predstavio dugo očekivane aplikacije za Windows 10 Mobile: Messenger, Instagram i Facebook. Facebook je ove aplikacije još najavio prošle godine u 10 mjesecu kao Universal Windows Platform, međutim trenutno neke su dostupne samo za računalo, a neke za telefon. Aplikacija Instagram dostupna je za preuzimanje samo za Windows 10 Mobile, te uvodi sve najnovije značajke, uključujući izravne Poruke, poboljšanja pretraživanja i istraživanja, podršku za višestruke račune, i još mnogo toga. Tako sada aplikacija podržava Žive pločice i obavijesti. Nova Instagram aplikacija sa ovim ažuriranjem izgubila je i oznaku Beta.

Aplikacije Facebook i Messenger trenutno su dostupne za preuzimanje samo za računala i kako se navodi one nude potpuno novi korisničko iskustvo s najnovijim značajkama. Za Facebook sa Živim pločicama za podršku, obavijesti, u aplikaciji preglednika, i još mnogo toga. Facebook aplikacija za Windows 10 računala uključuje podršku za reakcije, naljepnice u komentarima. Za Messenger dijeljenje fotografija, naljepnica, grupni razgovori i GIF slike. Aplikacija uključuje i podršku za obavijesti na Živoj pločici.

Prema nekim informacijama aplikacije Messenger i Facebook trebale bi biti dostupne uskoro, naravno obavijestit ćemo vas na vrijeme.

Instagram u Windows trgovini

Instagram-Beta-log0-2-300x145

 

Facebook u Windows trgovini (za računala)

Messenger u Windows trgovini (za računala)

Hvala Dule911 i Mateju na dojavi. 😉