Glasine: Surface Phone u najjačoj varijanti dolazi s 8GB RAM/512GB memorije; poznate i cijene

Surface-Phone-Concept-Sports-a-Screen-with-Curved-Edges-16MP-Camera-2

Sa Surface Phone uređajem događa se nešto slično kao i sa puštanjem Windows 10 Mobile OS-a. Microsoft šuti kao zaliven, a glasine o izradi samog uređaja, specifikacijama, povlačenju, odgađanju i tko zna čemu sve ne svako malo izviru iz dubina interneta i dosežu epske razmjere. Tako i sada njemački WindowsUnited blog prenosi glasinu koji je pustio thenewsindependent blog, a radi se o novim specifikacijama (koje su malo drugačije od dosad objavljenih) navodno budućeg Surface Phonea te njegovoj cijeni i vremenu dolaska na tržište. Evo kako bi trebale izgledati neke osnovne specifikacije Surface Phonea.

Surface Phone dolazi u 3 varijante i to:

  • 4GB RAM / 32GB interne memorije
  • 6GB RAM / 128GB interne memorije
  • 8 GB RAM / 512GB interne memorije
Osim ovih najblaže rečeno svemirskih konfiguracija, poznat je datum, tj. vrijeme dolaska koje je postavljeno na listopad (10. mjesec) ove godine, zajedno sa sa Surface Pro 5 i Surface Book 2 uređajima, te cijena koja bi se kretala između $ 799/5250 kn i 1099 $/7220 kn ovisno o konfiguraciji.

Blog dalje navodi da su ove glasine neprovjerene i da baš nije siguran da bi se takvo nešto i moglo ostvariti. Riječ je o izuzetno jakom skoku u specifikacijama u odnosu na dosadašnji razvoj tržišta, a prisutna je i glasina da će Surface Phone koristiti Intelov procesor što bi idealno pristajalo ovakvim specifikacijama.

A što vi mislite, je li Microsoft sposoban napraviti tako nešto još ove godine?

 

WindowsUnited.de/newsindependent