Nema vremenskog ograničenja povratka sa W10M na WP 8.1 za starije Lumija uređaje

naslov14

Izgleda da je Microsoft odlučio ukloniti vremensko ograničenje za starije Lumija uređaje ukoliko se netko želi vratiti nakon postavljanja Windows 10 Mobile na Windows Phone 8.1 OS. Treba napomenuti da je opcija vraćanja sa Windows 10  na stariju verziju OS-a za računala bila ograničena samo mjesec dana nakon instaliranja. Da se nešto slično neće dogoditi i za mobilnu verziju Windowsa 10 potvrdio je Jason, voditelj programa Windows Insider preko svog Twitter profila na upit jednog korisnika.

2016-04-05

Mi nemamo planova za to. Tko je od Windows Phone 8.1 korisnika na Windows Mobile 10 i ima problema, put povratka je uvijek otvoren.”

Ovo je trenutno jedan od najrazumnijih poteza koje je Microsoft objavio, i pitanje je samo zašto tako nešto nije uradio i sa korisnicima na računalima koji imaju slične probleme kao i korisnici verzije za smartfone. Naravno vračanje na Windows Phone 8.1 OS moguće je jedini preko WDRT programa. Koje je vaše mišljenje o ovom potezu Microsofta možete ostaviti u komentarima ispod.

MSPU