Redstone Build 14332 donio nova korisnička sučelja za Edge i Insider program

Slika1

Microsoft je za novi Redstone Build 14332 objavio službene promjene koje su stigle s njim, a sada pomalo izlaze i neslužbene promjene koje su stigle, a koje moramo otkrivati sami. Tako su s Buildom 14332 došla i nova korisnička sučelja za web preglednik Edge i značajku Windows Insider Program koja je od prethodnog Builda 14328 postala sistemska. Sada se u pregledniku Edge kao što se vidi na prikazu slike ispod, opcije Favoriti, Popis za čitanje, Povijest te Preuzimanja su se preselili na vrh u dodatnom izborniku, gdje su sada lakše pristupačni.

Slika1

Značajka Windows Insider sada je umjesto klizača za biranje preuzimanja nadogradnji između Prstenova dobila padajući izbor Prstena.

Stari prikaz

Slika1-36

Novi prikaz

Slika2

  • Chechi

    ali cijeli OS je stabilniji u kompletu, nema vise onih cimanja, nenadanih zamrzavanja… isprobah do sada dosta, Sms super radi, rastatura se pobiljsaća Wa super radi, Viber super radi pa cak i Edge, baterija se manje trosi ..no ipak, rano je, sutra vise dojmova!

  • Mandak

    Što se tiče Favorita u Edgeu, to je još jedna glupost. Zašto nisu dolje u dnu stavili ikonu za Favorete da se ne mora svaki put otvarati menu?

  • Mandak

    Kao mala djeca. Prije se vukla crta, sad se otvaraju pravokutnici i sl. Kad će početi nešto ozbiljno raditi?