Ažurirana @HERE maps aplikacija za Android uređaje. Stiže generiranje ruta i za bicikliste.

Routing1final

HERE je pustio nadogradnju za svoju aplikaciju smještenu u Google Play trgovini koja je prvenstveno namijenjena Android ali i svim uređajima koji podržavaju Android aplikacije. Nova verzija oznake 1.1.10295 nije donijela vidljive promjene već kako stoji u trgovini samo poboljšanja koja će omogućiti stabilniji rad na aplikaciji.

HERE WeGo – Android Apps on Google Play

HERE WeGo is a free app that makes city navigation effortless. With detailed routes, turn-by-turn guidance and information about every way of getting around, it’s the only app you need to get through the city. MORE OPTIONS MEAN LESS HASSLE.Take your car, ride your bike or hop on public transport to get to your destination.

 

Međutim, HERE je na službenom blogu najavio kako je upravo startao s beta testom prikazivanja navigacije u urbanim sredinama i za bicikliste. Prilikom pretraživanja rute, uz klasične načine stransporta (automobil, javni prijevoz ili noge) dodana će biti i ruta kao i vrijeme potrebno za putovanje biciklom.

Koliko vidim, još uvijek nije moguće dobiti rutu biciklom u većim EU gradovima već je samo trenutno dostupno u Londonu što ukazuje na beta fazu testiranja. HERE će vjerojatno u narednim mjesecima proširiti novi način navigacije i na ostale gradove gdje su biciklističke staze uređene (Beč, Zagreb…).

Via