Ažurirana @HERE maps aplikacija za Android uređaje. Stiže generiranje ruta i za bicikliste.

Routing1final

HERE je pustio nadogradnju za svoju aplikaciju smještenu u Google Play trgovini koja je prvenstveno namijenjena Android ali i svim uređajima koji podržavaju Android aplikacije. Nova verzija oznake 1.1.10295 nije donijela vidljive promjene već kako stoji u trgovini samo poboljšanja koja će omogućiti stabilniji rad na aplikaciji.

HERE WeGo – Android Apps on Google Play

HERE WeGo is a free app that makes city navigation effortless. With detailed routes, turn-by-turn guidance and information about every way of getting around, it’s the only app you need to get through the city. MORE OPTIONS MEAN LESS HASSLE.Take your car, ride your bike or hop on public transport to get to your destination.

 

Međutim, HERE je na službenom blogu najavio kako je upravo startao s beta testom prikazivanja navigacije u urbanim sredinama i za bicikliste. Prilikom pretraživanja rute, uz klasične načine stransporta (automobil, javni prijevoz ili noge) dodana će biti i ruta kao i vrijeme potrebno za putovanje biciklom.

Koliko vidim, još uvijek nije moguće dobiti rutu biciklom u većim EU gradovima već je samo trenutno dostupno u Londonu što ukazuje na beta fazu testiranja. HERE će vjerojatno u narednim mjesecima proširiti novi način navigacije i na ostale gradove gdje su biciklističke staze uređene (Beč, Zagreb…).

Via

 • Nermin

  zasto pratite Here azuriranja?????


  • Nokia i sve iz Nokije? Jos uvik surađuju

 • dzano

  Da se samo hoce pojaviti android s kamerom kao na L1020, ovaj telefon nebi prodao nego bi ga u smece bacio.

 • Bugy

  Jeli zna tko postoji li sansa da se nekako vrate Here aplikacije na Lumiju 950.

 • dudo37

  neki dan idem instalirat here na android kad ono smeće od navigacije nema nikakve veze sa navigacijom na winu


  • Malo si možda prenaglio u izričaju, koristim HERE na Lumiji i Androidu. radi podjednako dobro i prikazuje sve isto. Vrhunska im je offline navigacija. Najbolja definitivno izuzev nekih za auto gdje nisam kompetentan govorit. Do sada me nije iznevjerila.

  • Istina

   Ne vidim bitnu razliku na Windowsima i Androidu, osim što mi na Androidu brže pronađe lokaciju i željenu rutu, ali ne mnogo brže. S obzirom da na Tabletu na kojem je Android imam dobru bateriju mogu GPS usluge s HERE koristiti minimalno 10 sati. Uvjerio sam se u to. Po Sarajevu i Zagrebu mi je valjao zlata. Znači, pišem iz iskustva, a ne napamet. Ne sporim da nema nekih greškica, ali one su zanemarive. Na Windowsima mi duplo brže troši bateriju, ali moram priznati da mi je baterija na Windowsima slabija nego li na Tabletu. Znači, stvar je u bateriji, a ne u sustavu.

 • Istina

  Nadogradio jučer ili prekjučer. Ne sijećam se.


 • Nema veze s temom pa radije idi u Dojave i Prijedlozi s obzirom da i onako tamo ima svega. Nisam siguran ima li tema za 210 preko neta