NYPD zadovoljan Lumijama koje mu pomažu u borbi protiv kriminala

nypd-windows-phone

U vrijeme kada su mnogi fanovi negodovali zbog Microsoftovog odustajanja od klasične proizvodnje mobilnih uređaja, dobra vijest glede tih uređaja stiže iz New Yorka. Tamošnji plavci su nedavno zamijenili sve mobilne uređaje (36000) sa WP uređajima što im je znatno pomoglo u borbi protiv kriminala i bržem odazivu na pozive/dojave građana. Ne znam kako će ih oduševit vijest da WP platforma uskoro odlazi u mirovinu i da dolazi Windows 10 Mobile, no jedna stvar je definitivno pozitivna glede cijele priče, a to je da uslikani plavac nalikuje na Kovačića (gradonačelnika Omiša iz Most-a).

Naravno, ovdje je također pozitivna i činjenica da se vanjski softver kojeg vjerojatno koristi NYPD, može vrlo lako prilagoditi Windows Phone platformi te da je sve stvar podrške (Microsofta/Developera), a ne manjkavosti platforme. Microsoft je ovime dokazao da njegov softver može biti dobro iskorišten u poslovne svrhe, te da je moguće pametnim ulaganjem privući korisnike što ovih godina nije baš pretjerano radio.

 

Via

 • Nokia4ever

  Sve mi se čini ako če Surface Phone imati dobar izgled i dobar stroj da če to bit Ferrari medžu smartphonima…a prodaja kolko jih ne zanima jer važno da win10 ima tričetvrt zemljana i Surface pro isto ide za med!

 • Nermin

  ma izvini autoru ali koliko god to tesko priznati oni nisu nista dokazali.OK cekamo Surface mobile ali kasno ce to biti ljeto 2017.Bez Sonya,Samsunga,LG i ostalih velikih Kineskih brendova da naprave makar po jedan aparat sa odlicnim omjerom dobiveno ulozeno W10m nema sta traziti na trzistu O.S.Imali su SVE od Nokie bukvalno.Ali losom strategijom.Neodlucnoscu potrosili su 9 milijardi $ i nista nisu postigli.

 • salvator

  640xl

 • kinzi

  koju lumiju imas?