Time uvrstio Nokiju u 50 najutjecajnijih gadgeta svih vremena

Nokia 3210Američki magazin Time uvrstio je Nokijin mobilni uređaj Nokia 3210 u objavljenu listu 50 najutjecajnijih gadgeta svih vremena. Time za Nokiju 3210 kaže da je, osim po kućištima u boji, poznata po odličnoj bateriji, kvaliteti signala i predinstaliranim igrama poput Zmija (Snake). Nokia 3210 zauzela je 34. poziciju, a Time je naveo i da je uređaj prodan u 160 milijuna primjeraka.

Najutjecajniji gadget je originalni Apple iPhone iz 2007. godine, a od proizvođača mobitela na listi su se našli Sony, Motorola i Blackberry, uz već spomenuti Apple.

via

 • dono

  i moj prvi mob.imao 2 komada,mogla je služit ko hladno oružje.padala sa 7-8metara,saatavi i upali i rokaj.


  • To sam doživio s Nokia 3310 i sada sa L630 (obje nisu moje, ali vidio sam ih na djelu, tj. pri padanju).

 • Dražen

  Moj prvi mob i prva nokia, jos je imam i ispravna je…

  • Mr. Goro

   I ja takodzer imam Nokiu 3310, kupljena sredinom 2001, radi i danas danile kao svicarski sat i sto je jos interesantnije sa svojom originalnom baterijom izdrzi oko 2 dana.


  • ja sam ga imao nekih godinu dana i bio je ponajbolji mob tada. Prvi koji se pojavio sa internom antenom. Ali, čim je došla Nokia 3310, počeo sam balit za njom 🙂

 • Gordan

  “Najutjecajniji gadget je originalni Apple iPhone iz 2007. godine…” – kad ovo pročitam osjećam se kao kad mehaničar u Ferrarijevom F1 timu pročita da je nekakav Opel ili Kia ili slično proglašen za auto godine.