Windows 10 Anniversary nadogradnja završena i čeka se 27. srpnja za njezino puštanje

2be554bd78241167d613fe4ef01addea

Do sada uvijek dobro obaviješteni Zac Bowden s WinBeta bloga tvrdi da je razvoj Anniversary nadogradnje ili  poznatije kao Redstone 1 u završnoj fazi. Službeno se pojavila kao verzija  1607, Microsoft sada radi samo na ispravljanju bugova i poboljšavanju stabilnosti, a  27. srpnja (7. mjesec) 2016. nadogradnja bi trebala biti i službeno puštena. version1607Prema njemu, korisnici Insider programa neće do puštanja nadogradnje dobiti neke nove značajke jer je Microsoft fokusiran samo na ispravke grešaka i neke manje promjene dizajna (Design-Tweaks). Prema Bowdenu, nove značajke koje bi trebale dolaziti sada su se preselila u Redstone 2 nadogradnju koja je planirana za početak 2017. godine. Anniversary nadogradnja bi na službene Windows 10 Mobile/računala trebala donijeti dosta novih značajki koje smo vam do sada predstavljali prilikom dostupnosti svakog novog Builda iz Redstone nadogradnje.

WinBeta

 • tromb

  Ovde je sve izopaceno. Znaci sve je gotovo, samo jos da ga popravimo. Budjenje telefona dvostrukim tapom da ocekujemo negde u 2017, posto je ovaj zavrsen i nece dobijati nove funkcije. Kupis fon 2015 i dobijes funkciju iz 2012 u 2017 :p

 • bojan

  Ma jel moguce da su oni nesto zavrsili,vec sam poceo da se pitam koliko vredi moja l930

 • L735

  Valja sad ispraviti greske koje imaju na Redstoneu, a ako ih budu ispravljali kao ove na oficijelnom W10M bice to zavrseno tek nekoliko mjeseci kasnije nakon pustanja nadogradnje.

  • Athletic

   nekoliko mjeseci? pa barem godinu dana ce se to ispravljati. samo se nadam da ce ga i moja lumia 640 dobiti sluzbenim putem

   • L735

    Dobro, bio sam blag kad sam napisao za nekoliko mjeseci. Vise sam mislio da ce to trajati barem pola godine, a da ce na kraju prije nego ga isprave dovoljno doci nova Redstone nadogradnja. Tako ocekujem i ovu trenutnu “oficijelnu” da bude napustena prije nego je isprave i vrate nam stare korisne funkcije koje su bile, npr. iz Prodavnice i sl.