Withings, uskoro Nokia Technologies, predstavio pametnu narukvicu GO!

go-product

Francuska tvrtka Withings, koja će uskoro postati dio Nokije, je predstavila još jedan fitness ili zdravstveni proizvod ali još uvijek pod svojim imenom. Riječ je o pametnoj narukvici jednostavnog imena Go, za praćenje osnovnih parametara kao i kod većine fitness narukvica, no razlikuje se u nekoliko detalja.

Prvo vrijedi spomenuti da Withings Go prati korake, trčanje, plivanje, potrošene kalorije i pređenu kilometražu. nadalje može pratiti cikluse spavanja kao i noćne cikluse općenito i sve rezultate sinkronizira sa mobilnim uređajem (iOs, Android). Narukvicu nije potrebno puniti s obzirom da posjeduje lako izmjenjivu bateriju koja joj omogućava rad i do 8 mjeseci.

Jedna stvar što je razlikuje od drugih je e-ink zaslon na kojem su grafički lako razumljivo ispisane osnovne informacije o odrađenim ciklusima treniranja.

Do kraja svibnja će za ovu narukvicu biti potrebno izdvojiti 69,95€ ili 524 kn. Dostupna je u nekoliko varijanti (plava, crvena, zelena, žuta i crna) što podsjeća na nekadašnje Lumia boje, a moguće ju je i zakačiti na robu sa drugim izmjenjivim okvirom.

 

Zanimljivo je da je i Nokia na službenim kanalima već počela promovirati ovaj proizvod.

https://twitter.com/nokia/status/731269072969572352

 

Withings

  • Nokia4ever

    Ružan izgled…