Ažurirana @HERE Maps aplikacija za android uređaje

HERE Maps update 10402

Nakon što su danas potpuno neočekivano, ali ipak najavljivano, pustili nadogradnju za svoju aplikaciju na Windowsima 10, HERE je nadogradio svoju aplikaciju i za Android uređaje. Ovoga puta je kod mene trenutno riječ o beta verziji aplikacije koja za razliku od stabilne ima još dodatnu mogućnost određivanja ruta s glasovnim navođenjem za bicikliste. Ta opcija se razvija paralelno na stabilnoj aplikaciji kao njen dodatni dio. Aplikacija je dogurala do verzije 1.1.10.402 (Beta) a nadogradnja je ukonila greške pri podizanju aplikacije na Samsung uređajima kao i općenita poboljšanja ispod haube.

 

HERE Maps za Android preuzmite na Google Play trgovini.

HERE WeGo – Android Apps on Google Play

HERE WeGo is a free app that makes city navigation effortless. With detailed routes, turn-by-turn guidance and information about every way of getting around, it’s the only app you need to get through the city. MORE OPTIONS MEAN LESS HASSLE.Take your car, ride your bike or hop on public transport to get to your destination.

 • Mare

  Ne mogu vise otvoriti here drive, aaaaaaa, zasto su ih ukinuli :(((

  • Istina

   Da. Danas je zadnji dan. Sve šta valja kratko traje, šta ne valja ne prestaje.

   • Mare

    Nisam to znala 🙁 bas koma, luda sam bila jutros !!

    • Istina

     Ja HERE imam na Tabletu na kojemu je Android i prezadovoljan sam. Windows Karte kod mene su neprecizne. Već sam neke slike stavio na ovaj blog.

 • Istina

  Ažurirao na SM-T113 i zadovoljan. Preciznija od Windows Karte.


  • Zašto pišeš ovako SM-T…. koji je to model, marketinški naziv? Samsung što? Mogu i ja napisat da sam vrlo zadovoljan svojim RM-875 i da jedva čekam iskusit RM-1104 :). To ne koristi nikome 🙂

   • Istina

    Usporedba ti nije na mjestu. SM-T113 je skraćeni naziv za Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Vidiš da si s pomoću SM-T113 našao puni naziv. ne da mi se pisati puni naziv. RM je nešto sasvim drugo.


    • Uz RM-… se itekako lako nađe puni naziv 🙂 Točno se zna koji je 875 i koji je 1104, i tako za svaki drugi.

     • Istina

      Sve to stoji, ali SM znači Samsung, T znači Tablet, a 113 verzija Tableta. Dok RM i navedene brojeve treba ukucati u na pr. Google, kliknuti Enter ili Search da bi se otvorile ponude za web stranice i tu bi se moglo vidjeti o kojem se uređaju radi. Ovako kod SM-T113 je odmah poznato da se radi o Samsung Tabletu verzije 113. A za preciznije podatke sasvim sigurno da treba naći web stranicu na kojoj su specifikacije uređajaa i sl. No sada to nije bitno. Od sada kad napišem SM-T113 znaš o čemu se radi.