Microsoft je na svojoj stranici objavio što nam je stiglo sa zadnjim ažuriranjem aplikacije Windows karte

Slika1

Nakon jučerašnjeg puštanja ažuriranja za svoju aplikaciju Windows karte Microsoft je na svojoj službenoj stranici objavio koje su sve promijene stigle sa njim.

Poboljšanja u navigaciji:

Poboljšan je način navigacije i sveukupni dojam tijekom korištenja navigacije. Posebno su poboljšane govorne upute za smjer u kojem trebate ići ili ste ga ranije zadali. U vodoravnom načinu rada tijekom navigacije vidjet ćete odmah poboljšanja koja će vam se vjerojatno svidjeti.

Tranzit:

Tranzit je u samoj aplikaciji također poboljšan te sada aplikacija može dati upute kada morate napustiti autobus i na kojoj stanici. Uz to ugrađeno je da vam stižu obavijesti ako napustite aplikaciju tijekom Tranzit navigacije tako da nikad ne promašite stanicu.

Višestruka pretraga:

Dodana je mogućnost da prilikom prelaska preko neke točke na karte ako postoji informacija o tom mjestu/gradu aplikacija će ih prikazati.

Poboljšanja u detaljima (kartama) traženja:

U poboljšanim detaljima traženja sada ima dosta informacija o tom mjestu ili okolnim mjestima koja možete povezati kako bi se bolja snalazili. Dodano je lokalno vrijeme ako kliknete negdje na karti, te vremenska prognoza tog mjesta kao i osnovne informacije i podatci o gradu (površina, populacija i savjeti za izlete).

Mjesta koja imaju mogućnosti da se povežu na drugi način kao telefonom, Facebookom, Twitterom, e-mailom, web adresom ili rezervacijom preko Cortane sada će biti pristupačni u rezultatima kako bi kroz dodir došli do željenog rezultata.

Poboljšanja u offline modu rada:

Od sada ovom nadogradnjom omogućuje se korištenje osim navigacije pretraga i korištenje favorita offline.

Prebacivanje favorita iz HERE karti:

Sa ovom nadogradnjom aplikacije Windows karte vrlo jednostavnim postupkom – jednim klikom svoje favorite iz HERE karti možete prebaciti u Windows karte (nakon otvaranja favorita ponudit će vam se opcija da samostalno prebacite svoje favorite iz HERE Maps ili HERE Drive u Windows karte). Za  ovo prebacivanje postoji i limit a to je da možete prebaciti 300 favorita u Windows karte.

Slika1

Windows karte u Windows trgovini

QR kod windows karte

Microsoft