Aplikacija PayPal ponovno se vraća na Windows Phone uređaje

31145554439848

Iako smo vas prije nešto više od mjesec dana obavijestili da PayPal svoju aplikaciju za Windows Phone uređaje povlači iz Windows trgovine, izgleda da je to bilo samo kratkog vijeka. Kako prenosi MSPU blog tvrtka PayPal počela je prikazivati nove poruke nekim korisnicima u kojima stoji da oni naporno rade na novoj aplikaciji: “Dobra vijest je na putu – teško radimo na potpuno novoj PayPal aplikacija za vas. Obavijestit ćemo vas čim ona bude spremna. U međuvremenu, možete pristupiti svom računu, slati novac i više u PayPal Webu ”

paypal-e1467384613373

O ovoj novoj aplikaciji i nema previše informacija, ali izgleda da PayPal radi na Windows 10 aplikaciji koja bi trebala biti dostupna za mobilne uređaje i za računala. Čim nova PayPal aplikacija bude dostupna obavijestit ćemo vas.

 • bato73

  Samo da vidim da li funkcionira s mobitela.

 • Memphis

  Hahahahh hejteri su razocarani!

  • dxdy

   a u biti najvjerojatnije nitko od onih koji su najviše pljuvali nit nisu ni koristili aplikaciju… ja koji koristim PayPal stalno uopće ju nisam koristio

   • Idijot

    I ja isto.Odnosno,pokušao sam koristit na WP8.1,ali me baš i nije služila.Al ovak i onak kupujem prek kompa tak da nisam ni puno puta pokušao.


  • Nać će oni već neki budući novi razlog…