Goldman Sachs preporučio kupnju dionica: Nokia je podcijenjena

nokia ozo coolAmerički Goldman Sachs digao je rejting Nokijinih dionica s ‘neutralno’ na ‘kupi’. Goldman očekuje da će profitabilnost tvrtke biti iznad očekivanja analitičara zbog odlične sinergije troškova poslovanja prilikom spajanja Alcatel-Lucenta. Procijenjena vrijednost dionice je 6.30 dolara, što je oko 15% manje od trenutne tržišne cijene.

via


  • U isto vrijeme je prije nekoliko dana dionica pala i to radi Brexita. Interesantno je bilo vidit Siilasmu kako pokušava reklamirati ostanak Britanije u EU. Sad znamo i zašto.
    Na američkoj burzi je bilo zaustavljeno trgovanje dionicama Nokije, no ovo je definitivno dobra vijest i dionica se odmah oporavila.
    Mislim da je Nokia trenutno stabilna financijski i kreditno i sa 30,6 milijardi vrijednosti je dobar odabir investitora, pogotovo kada se vidi široki spektar proizvoda i taktično ulaganje u ciljane segmente.


    • Brexit… nikakav referendum ni ništa to ja ne p…m…. To je njima bilo u interesu da bi stegnuli malo neke mjere… i da to postanu SED (Sjedinjene europske države), a referendum…to se lijepo namjesti da ispadne kako su ljudi to htjeli, sami tražili…

      Off, vezano za naslovnu sliku: bio je jučer Ozo na finalu, uočio sam ga u usporenoj snimci onog Griezmanovog megapromašaja.