Sa TeamViewer QuickSupport aplikacijom imate daljinsku kontrolu nad mobitelom

TeamViewer-QuickSupport-Windows-760x500

Poznata tvrtka TeamViewer koja je i vlasnik istoimenog programa izradila je novu aplikaciju TeamViewer QuickSupport Preview za mobilne uređaje, a sa kojom preko računala i TeamViewer programa možete daljinski upravljati svojim mobilnim uređajem. Nakon što preuzmete aplikaciju na vaš mobilni uređaj, a ako nemate na računalu trebate instalirati program TeamViewer (link za instalaciju TeamViver programa ). Nakon kratkog i jednostavnog instaliranja trebate pokrenuti aplikaciju i program na računalu te dati suglasnost za spajanje uređaja. 2016-07-23 (7)

2016-07-23 (8)2016-07-23 (6)

Preko računala svojim mobilnim uređajem upravljate preko miša, a možete i obratno i jednostavno pretraživanjem vašeg mobilnog uređaja prstima sve to vidjeti na većem zaslonu ako poželite.

NAPOMENA: Aplikaciju TeamViewer QuickSupport Preview trenutno mogu preuzeti samo korisnici Redstone Insider programa.

wp_ss_20160723_0007

 

TeamViewer QuickSupport Preview u Windows trgovini

Slika1

Hvala dxdy na dojavi. 😉

 • Byron

  ljudi, nevezano za temu, no u zadnje vrijeme primjećujem neku fora stvar na 950. Naime, tijekom poziva, dakle dok pricam s nekim, ako mi dolazi poruka, mail ili sl., zacuju se onako tri ‘beepa’ prije nego sto dođe…jeste i vi to primjetili na svojim uređajima?

  • Nokia4ever

   Pa to nije loše ako ne smeta razgovoru…

   • Byron

    Nisam ni napisao da je lose…:)

 • zaposleni_server

  super radi